tisdag 17 augusti 2010

sing hallelujah

Madde har precis lämnat mig! Det har varit en ypperligt trevlig dag, med massa mat inblandat! Vi drog en sväng till ica väst och inhandlade lite grönsaker, och så slängde vi ihop en kycklingsallad. Guu så man kan trycka i sig. Finns lixsom inge stopp! Sjukt gott. Frida kom även över till lunchtime och joinade oss! mkt barnprat blir det!! :)

Igår åkte jag och camilla ut till västeråker la oss vid poolen och stekte lite! sicken tur man hade så var ju vädret superbra! Vet inte om man fick färg, men lite kanske.. haha. Katastrof att den ska börja försvinna redan, innan sommaren ens är slut. Men men, bara att acceptera.

Micke jobbar över hela veckan, inte så kul eftersom jag är ledig lite, men jobbar heeela helgen, då han är ledig :( Blir så ibland och inte är det kul. Speciellt inte när man jobbat helg typ 5-6 veckor i rad! Ihelgen ska vi iaf få hem en ny sängstomme från mamma och pappa. Dom ska köpa ny så får vi deras. Jätte fin är den!! Kommer bli jätte bra. Sovrummet är lixsom det rummet nu som verkligen känns helt ofixat. Ny sängstomme och lite nya nattduksbord, så blire kanon.



Väldigt fin är den!! Påbörjan till ett romantiskt sovrum, CHECK!

Snart vill jag åka till thun´s, känns som att man kan hitta lite att shoppa där. Är såå less på alla butiker förtillfället. Vill höstshoppa massa mysiga tröjor å liknande!

äsch, nu äre one tree hill, hejpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar