måndag 21 november 2011

Snorit igen

Måndag igen, det känns som att det är det enda man skriver i bloggen.. "måndag igen" eller "helg igen då". Så fort springer ju veckorna iväg! Man hinner knappt med. Måste börja med julklapparna nu när man får pengar. Orkar verkligen inte hålla på i sista sekund. Har dock lite dålig fantasi om vad vi ska köpa till claris i julklapp! Iofs så kommer hon vara mer intresserad av snörena & pappret men endå :)

Clara har blivit tok förkyld, igen! usch.. Stackars liten. Det är ju så jobbigt för dom när dom är så små. Sen finns det ju inte så mkt man kan göra för att lindra heller. Arg blir hon när man måste springa och torka bort snor hel tiden också! Lite feber hade hon igår med, tror hon hade feber inatt också för då var hon verkligen varm :/ hoppas det är tänderna som spökar igen. Då är det förhoppningsvis snart över igen. Det blir ju nätterna som är värst,hon kommer inte helt till ro & andningen blir jobbig. Aa fy, det får mer än gärna försvinna så fort som möjligt!
Provade ett litet diadem på Clara när vi var på lindex. Vilken min man fick! :)



I veckan har vi inga planer direkt, blir väl att hålla sig hemma lite om claris är dålig! Mor min ville komma ut nåndag och julpyssla lite inför första advent! Det kommer ju inte direkt hinnas med i helgen för den är fullbokad! Lördag - bröllop. Söndag - advents middag i stan med tjejerna, för 9onde året i rad faktiskt!! :) bra jobbat med den traditionen!

Nu ska jag passa på att hänga lite i soffan medan Clara sover!


- Ifrån min kära iPhone!

1 kommentar:

  1. Hoppas Clara blir bra snart, jobbigt när de små är sjuka.

    Va roligt att ni också varit på samma hotell, ja det var super mysigt. :D

    Ni borde komma på Öppna förskolan lite oftare så vi får träffas.
    Kram Gülperi och lilla Emir

    SvaraRadera