onsdag 18 januari 2012

Onsdag

Godmorgon med tuppen!
Har inte bestämt om vi ska gå upp än eller somna om. Haha! Clara bestämmer & det känns som att hon kommer somna om. Men jag vaknade med huvudvärk & då blir det nästan jobbigare & ligga kvar i sängen! Well well..

Igår hade vi en lugn förmiddag här hemma! Sen på eftermiddagen traskade vi över till Frida & raffe. Det va på tiden! Som sagt så har vi ju inte setts på minst 1 månad. Det är jäkligt länge. Nu märkte man verkligen skillnad på leksättet mellan Clara & raffe :) ännu en gångfick man sig några goda skratt :)

Sen när vi traskade hem så fick vi sällskap v dom oxå, alltid trevligt! Sen skulle ja försöka mig på att göra en lasagne. Hade dock inte alla ingredienser så jag gjorde en egen variant med tacoköttfärs. Rätt gott, men nånting fattades! Man lär sig av sina misstag, så bättre lycka nästa gång!

På torsdag ska vi på ett efterläängtat BVC besök. Vi har ju inte varit där sen Clara var 6 månader. Vilken skillnad det kommer vara. Ska bli jätte kul & se hur stor vårat lilla troll har blivit :)

Nej nu blir det frukost, keso & saftsoppa. Kanske världens godaste. Ni måste prova! Hej!


- Ifrån min kära iPhone!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar