fredag 13 januari 2012

Claris sover sin eftermiddags lur förtillfället! & det har fortfarande inte blivit nå mer sen inatt! Det kanske är vällingen det är fel på? Eftersom hon tycker sådär om välling så har vi inte gett henne det speciellt ofta. Men i förrgårkväll så fick hon 200ml & svepte i ett naffs så det kanske blev lite knas i hennes mage eller nåt. I dont know! Huvudsaken det är bättre med henne nu!!

Igår fick jag hjälp att uppdatera min iPhone. Kändes som att det behövdes på nå vis & nu såhär efteråt så känns den mkt nyare! :) haha! Micke som aldrig skulle skaffa en iPhone har nu blivit medlem i klubben han också! Den ligger på ica flogsta & väntar på honom :) oj vilken nörd han kommer bli, mohaha

Våran räk & vin kväll blev det inte så mkt av, den ersätts istället med öl & pizza! Lite manligt sådär! Men guu så gott! Sen tror jag minsann att kvällen kommer bli lugn. Förhoppningsvis ska vi leka lite med Frida & raffe. Var evigheter sen sist, men om alla dessa sjukdomar kan sluta ploppa upp så skulle det bli enklare! Kanske kanske blir det liiite snö så att man åtminstonde kan dra en pulka på backen, så våra små troll kan få åka nångång :)

Puss & hej!


- Ifrån min kära iPhone!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar