torsdag 14 juni 2012

Då har vi gjort det

Go'kväll!

Idag åkte vi ju som sagt in till dagiset & kikade. Det ligger väldigt mysigt faktiskt. Mycket grönområde omkring förskolan. Så det känns ju bra! Annars så kändes det mest konstigt. Förstår inte riktigt att min lilla plutt ska verkligen börja på dagis snart. Hon blir så stoor!! Allting går så fort. Det som är bra där på Voksenåsen, är att dom är mkt utomhus & så sover barnen ute i vagnarna. Det gillar jag, alltid gjort. Luften kändes även fräsch inne i lokalerna!

Men det är ju så svårt & tycka & tänka när man inte har nånting att jämföra med. Det är bara tuta & köra så får vi se hur det går :) roligt ska det bli iaf!!

Efter dagis besöket så drog vi en liten svängom på lindex & maxi. Blidde lite nödvändigheter! När vi kom hem så träffade vi Camilla & Jeanette. Känns som evigheter sen sist. Blir väl så nu när dom bor i stan, inte bara å traska över lixsom.

Claris har somnat & middag har vi ätit, kommer bli en lång kväll. Haha! Inte van att Clara somnar såhär tidigt. Antar att det blir så när man envisas om att bara sova 30 minuter på en hel dag :) Såhär mysigt somnade hon idag, hoppas det inte blir uppstigning vid fem!





Imorgon på dagen har vi inga plans, sen på eftermiddan står jobb på schemat - till stängning. Sen får vi se vad fredakvällen har att erbjuda. Det finns ju alltid fotboll på tv... Höhö..



- Från iPhonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar