torsdag 1 maj 2014

Vintern rasar ut, eller

Känns sjukt att det är maj nu. Brukar alltid tänka att det är nästan som sommar när det är maj. Men vi började månaden med snö, känns ju sådär! Tur att det smält undan i rasande fart under dagen. Snö vill vi icke ha!! 

Valborg var mysig. Dagen spenderades på jobbet. Vi stängde klockan 4 och jag slutade halv. In på bolaget för att smida om och åka till Madde & Fredrik för att spendera kvällen där. Jätte trevligt hade vi. Tänkte att det inte skulle bli så sent.. Men jodå vi åkte inte hem förens kvart över 2 på natten. Tiden går fort när man har roligt. Drack visserligen typ 3 öl och Micke va nykter, så man trodde att tröttheten skulle smyga sig på mycket tidigare. Men inte då! Skönt att inte vara bakis idag iaf :) 





Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Eldat kase & grillat korv! Mys mys! Nu på kvällen så är Niklas här & dricker lite bärs med Micke. Frida Emil och Raffe har varit här och röjt också :) vilka små skitungar vi har nu alltså. Dom lever rövare som aldrig förr, haha! 


Imorgon är jobb för min del, Micke och Clara är lediga! Sen har jag ledig helg. Äntligen en hel ledig helg. Första på typ 4 veckor! :) 

Halleluja! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar