onsdag 8 augusti 2012

Om inskolningen då

slöar i soffan förtillfället och tittar på ett intressant program på 3an.. Handlar om en enoorm kvinna & hennes kamp om viktnedgång.

Jag är så trött och seg på kvällarna nu så jag inte ens orkar blogga. Haha. Det tar på krafterna att skola in sitt barn. Vi är inte vana med dessa tidiga mornar.. Hehe. Clara sover ju annars till 8.30 & nu ska man upp vid 7 lixsom. Men det går braa.

Inskolningen går bra än så länge. Så himla mysigt att vara så liten grupp. Vi är ju bara 4 st :) är väldigt glad att vi skolar in denna vecka så barnen verkligen får tid att lära känna platsen ordentligt, lära känna fröken & bara leka & mysa omkring. Det blir skillnad till nästa vecka när dom ordinarie barnen kommer + 6 st barn till som ska skolas in. Hujedamig!! Nej fy! Men redan på måndag så ska Clara både äta lunch & sova där, utan mig :) det blir spännande! Förhoppningsvis går det bra. Nu på fredag så ska vi lämna våra småttingar själva över lunchen bara, då får vi mammor dra på en fika :)

För att summera det hela så tycker jag det går bra.. Barnen har nog roligt, för det mesta. Massa nya roliga saker att leka med. Vi mammor blir lite trötta & slöa & vill mest dricka kaffe. Men Fia hade med sig en termos idag som vi fick snylta på där på morronkvisten, guuld! Imorrn kör vi som vanligt igen ca 9-14 sen fredag & då blir det lite mer action i utvecklingen!

Nu blir det nog godnatt!! :)











- Från iPhonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar