tisdag 15 april 2014

Godkväll!!

Aa men hallå.. En liten update är väl på sin plats! Finns en del att skriva om sen sist. Men tiden går verkligen snabbt så man kommer ju knappt ihåg vad man gjorde samma tid förra veckan. Just den här tiden på året gillar jag när det går fort. Sen i slutet på maj kan det få i riktigt slowmotion igen, för sommar'n vill man ju ta vara på varenda sekund. 

Idag har jag och lill skruttan haft en sån där riktigt härlig ledig dag tillsammans. Inte haft några måsten överhuvudtaget. Känns som evigheter sen vi hade en riktigt mysig hemmadag tillsammans. Solen och det underbara vädret var på våran sida också :) inte helt fel! Klockan tio imorse gick vi ut och vid 19.30 gick vi in. Haha! En riktigt ute dag kan jag lova. Vi gick inte ens in när vi skulle äta lunch, utan den åt vi i solen i garaget. 
Runt 11 tiden så når solen vårat garage & om man öppnar portarna och sitter precis innanför så kan jag lova att solen gassar riktigt skönt. Säkert 25 grader varmt där inne idag. Guld! 

Vad pysslar man med ute i så många timmar då måntro? 
Leker, målar, ritar på asfalten, tvättar utemöbler, äter lunch, leker lite till och planerar för vårens utomhusjobb! Längtar verkligen till att få dona ordentligt ute nu. Plantera blommor, lägga marksten, panela om uterummet & så.. Kliar i fingrarna! Snart så.. 

Kvällen avslutades med en liten grillning och första middagen i uterummet!! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar