söndag 2 juni 2013

Helgen över igen

Söndagar är verkligen en blogg dag! Kanske för att man fått umgås lite hela familjen, gjort lite trevliga saker & så.. Blir ju lite mer att skriva & lite mer att läsa!

I fredags så hade jag & clara raffe här medans frajdolajnen jobbade! Det var kul & ihärdigt. Haha! Clara & ralf alltså. Dom är sams & kramas ena sekunden & sen i nästa så slåss dom & nån tok grinar. All the time.. Men så fort man inte är på nåns hemmaplan så går det alldeles galant. På dagis är dom sams typ jämt :) roligt det där. På kvällen åkte jag micke & clara till madde & fredrik. Det var klippningsdags för micke. Efteråt så stannade jag & claris kvar & mös lite, sen fick vi skjuts hem av madde <3

I går, lördag. Så var det dags för svensexa för Johan. Alla karlar här ute skulle röja på landet. Haha. Vilket resulterade i att vi flickvänner inte kunde ta vägen nånstans!! Jag frida raffe & clara blev en familj för ett dygn:) frida var bakis dessutom.. hallelujah.. Varmt, barn som inte gör som man säger, stress & ena päronet bakis - är ingen bra kombo! Ha ha.. Men det gick bra! På kvällen goffade vi godis & pizza och efter ett tag så slocknade barnen.. Inklusive frida. Då vart det äntligen läggdags:)

Idag har det varit en slapp dag med massa bad i poolen hos svärföräldrarna! Jääkligt väärt! Sen kom det blixtar & dunder ett slag, men efter regn kommer sool. Så då blev det grillat & middag utomhus!

Bra helg!!

Imorgon blir det jobb från öppning till stängning, mamsen ska vara barnvakt. Får se om det kanske blir en sleepover i stan efter jobbet. Det visar sig :)




- från iphonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar